Nagoya Sushi & Grill

Dorpstraat 55 - 4851 ULVENHOUT | Show phone number

Info

Info restaurant Nagoya Sushi & Grill

Sushi & Grill Nagoya Sushi & Grill Nagoya UlvenhoutUlvenhout, de lekkerste sushi van Breda!

Welkom bij Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout, uw ideale keuze voor de lekkerste sushi in Breda en omgeving. Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout is gelegen aan de Dorpstraat in Ulvenhout, een sfeervol dorp in Breda. Wanneer u vanaf Breda het dorp inrijdt, ziet u vrijwel gelijk aan het begin van de Dorpstraat ons restaurant liggen, schuin tegenover de Sint-Laurentiuskerk. Dus ook voor inwoners van Breda is ons restaurant de moeite waard om uit te proberen wanneer u trek heeft in sushi of andere heerlijke gerechten!
Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout

Restaurant Nagoya Ulvenhout beschikt over 180 zitplaatsen verdeeld over 4 zalen. Drie van deze zalen worden gekenmerkt door een grote Japanse landschapsschildering aan de muur. Het decor wordt gekarakteriseerd door zwarte en rode kleuren met af en toe een paarse achtergrond. Dit in combinatie met de lichten aan de bars en de vele bloemen verspreid door het hele restaurant, zorgt voor een warme en gezellige sfeer.
Kindvriendelijk

Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout biedt u een kindvriendelijke omgeving. Wij hebben een speciale kinderspeelhoek, waar uw kind rustig spelen, terwijl u nog gezellig natafelt.

Bovendien hanteren wij ook nog eens speciale kinderprijzen: voor kinderen van 4 t/m 11 jaar rekenen wij een prijs van de leeftijd + 1 euro. Het gehele menu blijft nog eens hetzelfde voor uw kind!
Gratis parkeergelegenheid

De naaste omgeving van Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout biedt volop gratis parkeergelegenheid. Zowel in de straten als op het Dorpsplein kunt u uw auto kwijt. Zo kunt u ongelimiteerd genieten van uw diner bij ons!
Grote gezelschappen

Voor grote gezelschappen biedt Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout ook verschillende mogelijkheden. Voor gezelschappen vanaf 10 personen bieden wij u ook een lunchmogelijkheid aan. Indien u dit van tevoren bij ons reserveert, dan is het mogelijk om ook in de middag met uw gezelschap te genieten van onze heerlijke hapjes.
Terras

Aan de voorzijde van Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout hebben wij ook een terras voor onze gasten. Vanaf heden kunt u ook buiten genieten van een drankje en een lekker hapje.

facebook

Extra information

Name: Nagoya Sushi & Grill
Address: Dorpstraat 55 - 4851 ULVENHOUT
Call: Show phone number076.532.91.44
Closing: Monday
Cuisine: Chinees, Grill, Sushi
Payment facilities: Bancontact

Facilities and Services

Facilities: RestoBookings Promotions, RestoBookings, Parking, Dogs allowed, Children's play area, Disabled Access, Terrace, Bar - Lounge
Setting: Contemporary surroundings