Caffe Gusto

Theodoor Dorrenplein 6 - 6301 DV VALKENBURG | Show phone number 0615570533

Info

Info restaurant Caffe Gusto

Un pezzo di Italia

Caffè Gusto is de perfecte plek voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een lekker tussendoortje. In onze zaak op het gezelligste plein van Valkenburg waan je je even in Italië. Zoek een plekje in onze sfeervolle, eigentijdse zaak of neem plaats op ons ruime terras aan de Geul en geniet van al het lekkers dat wij serveren. Caffè Gusto is een moderne, ontspannen plek om ongedwongen van je dag te genieten. La vita è bella!

Passione per il caffè

Voor Italianen is er bijna niets zo belangrijk als koffie drinken. Bij Caffè Gusto kun je genieten van de echt Italiaanse Caffè Manetti, gebrouwen vanuit een oprechte passie voor de lekkerste espresso.

Prima colazione

Bij Caffè Gusto kun je rustig wakker worden met een heerlijk ontbijtje, geserveerd tussen 10:00 en 11:00. Begin je dag goed met een kop koffie of thee, croissantjes, verse Jus d¿ Orange en een gekookt eitje.

Lunch lekkernijen: delizioso

Wij serveren diverse overheerlijke lunchgerechten: puur van smaak en bereid met liefde. Onze rustieke broodsoorten worden belegd met smaakvolle producten, vaak ambachtelijk geproduceerd in onze streek en biologisch waar mogelijk. Verder kun je genieten van huisbereide soepen, salades of heerlijke warm hoofdgerechten.

Dolce far niente

Ook voor een klein hapje en een drankje kun je terecht bij Caffè Gusto. Italianen zijn meesters in de kunst van het nietsdoen, het is er zelfs een wezenlijk onderdeel van het leven. Klinkt goed, toch? Ontspan, je hebt het verdient.

facebook

Extra information

Name: Caffe Gusto
Address: Theodoor Dorrenplein 6 - 6301 DV VALKENBURG
Call: Show phone number0615570533
Cuisine: Ontbijt, Lunch, Italiaans
Budget: - 25 EUR

Facilities and Services

Facilities: Ambiance Cool, Children's menus, Wine bar, Winter garden, Dogs allowed, Children's play area, Terrace, Brunch, Breakfast, Home Cooking, Take-away, Wi-fi, Child friendly
Capacité groupes: 40