Urban Chef

Koningstraat 50/51 - 6811 DH ARNHEM | Show phone number 026.351.89.27

Info

Info restaurant Urban Chef

Urban Chef is er voor mensen die niet veel tijd hebben, maar toch willen genieten van goed, eerlijk en lekker eten. Maar natuurlijk ook voor alle andere mensen die goed eten weten te waarderen. Bij ons draait alles om smaak, kwaliteit, sfeer en een goed gevoel!

Waarom?

Omdat we houden van lekker eten en drinken!

De hele dag is Urban Chef deli-café hét trefpunt voor echte liefhebbers van lekker eten van een goede kwaliteit. Naast het assortiment aan mediterranse maaltijden zijn er ook belegde broodjes (ook om mee te nemen). Er is ook een scala aan wijn, dus een tafel compleet gedekt!

Dagelijks vers bereide gerechten, van simpel tot luxe. Van biologische belegde broodjes en pasta gerechten tot overheerlijke ovenschotels, home made (chocolade)taarten, overheerlijke biologische, desem en spelt broden, te veel om op te noemen. Voor de foodie's onder ons is het een ware Walhalla. Zonder te veel poespas eerlijk en heerlijk eten.

Al onze vrienden leveranciers komen uit de buurt: vers vis, vlees, groente, kaas en zuivel. Deze iingrediënten worden dagelijks verwerkt door onze Urban Chefs in de lekkerste gerechten.

We zien je graag aan de Koningstraat om je een en ander te laten proeven.



facebook

Extra information

Name: Urban Chef
Address: Koningstraat 50/51 - 6811 DH ARNHEM
Call: Show phone number026.351.89.27
Closing: Open 7/7
Cuisine: Spaans