Bouvigne Paradijs

Bouvignelaan 3 - 4836 AA BREDA | Show phone number

Info

Info restaurant Bouvigne Paradijs

Al meer dan twintig jaar is Bouvigne Paradijs een begrip in Bourgondisch Breda. Wij heten u dan ook graag welkom aan boord en nemen u mee op reis door de wonderbaarlijke wereld van de Oosterse keuken. Neem de tijd! Want bij Bouvigne Paradijs kunt u nog echt onbeperkt genieten van een ongekende hoeveelheid Chinese, Japanse en Indische specialiteiten.

Het keukengilde houdt van vernieuwing. Ingrediënten en receptuur wisselen met de seizoenen. Dit geldt ook voor de bereidingswijzen. Daarom is het kiezen uit vis en vlees, groenten en sauzen en plukvers fruit, elke keer weer een belevenis van topformaat.

Het is bijna onvoorstelbaar wat de keuken van Bouvigne Paradijs teweeg brengt met de variatie in ingrediënten, kruiden en specerijen. Zoet, zuur, zacht of scherp. Rauw, licht aangebakken of perfect gegaard. Fris en fruitig, warm of koud van de riante buffetten met voor-, hoofd- en nagerechten. De buffetten worden bovendien continu aangevuld om teleurstelling te voorkomen. Koude sushi, heet uit de wok of speciaal voor u gebakken op de teppanyaki-plaat. Inderdaad, `live-cooking¿ zoals u het graag wilt zien.

Daarom is Bouvigne Paradijs echt een belevenis. Voor iedereen, want de Oosterse keuken prikkelt alle zintuigen! Wij kennen ook géén tijdslimiet voor onze gasten, maar èchte gastvrijheid. En zijn er mensen in uw gezelschap die het avontuur door de Oosterse keuken niet aandurven, dan komen ze nog niets tekort. Wij koken ook voor gasten die liever dicht bij huis blijven. Geen probleem. De capaciteit van de keuken is ongekend. Voor een intiem diner met twee of een feest met honderden gasten.

De hele familie is welkom, voor alle leeftijden is het smakelijk eten bij Bouvigne Paradijs. Als het tafelen te lang duurt voor de kinderen, duiken ze de speelhoek in! Terwijl de ouders in alle rust van de Oosterse keuken proeven, genieten de kinderen van de professionele animatie (alleen in het weekend). Jongens en meisjes, we zien elkaar straks weer bij het dessertbuffet, afgesproken?

Bezoekers uit de verre omtrek van Breda waarderen vooral de prijs/kwaliteit verhouding. Maar voor ons gaat het vooral om de gastvrijheid in combinatie met een kwalitatief goede maaltijd. Beleef het mee, de Oosterse keuken proeven is een fantastische ontdekkingsreis.

facebook

Extra information

Name: Bouvigne Paradijs
Address: Bouvignelaan 3 - 4836 AA BREDA
Call: Show phone number076 560 06 00
Cuisine: Chinees-Indisch, Indisch, Chinees
Budget: - 25 EUR