Info

Info restaurant Restaurant Sizzling


Welkom bij Restaurant Sizzling
Aan het bruisende stationsplein in Eindhoven herkent u Restaurant Sizzling aan de gezellige uitstraling van de serre. De brandende fakkels aan de voorgevel geven het restaurant een warme en informele sfeer, een sfeer die u binnen ook aantreft.

Bij Restaurant Sizzling kunt u voor € 24,50 een driegangen menu samenstellen. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Een van de bijzonderheden van Restaurant Sizzling is de presentatie van de gerechten op zeer warme gietijzeren borden. Hierdoor beginnen de tapenades en oliën heerlijk te ruiken en worden de gerechten sissend aan tafel geserveerd. Een voordeel van 'sizzling' is dat uw eten lang warm blijft op het bord en u kunt uw vlees nog even doorbakken.

Lekker eten en genieten in een ongedwongen sfeer doet u bij Restaurant Sizzling!

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een Sizzling-Dinerbon!


Wij verkopen dinerbonnen voor het populaire pathe-arrangement. Deze bon bied een avondvullend programma. U kunt heerlijk genieten van een driegangen-menu in ons restaurant en aansluitend naar de Pathe-bioscoop waar u een film naar keuze kunt zien. U kunt dit leuke arrangement cadeau geven voor slechts €24,50-facebook


Extra information

Name: Restaurant Sizzling
Address: Stationsplein 3A - 5611 AB EINDHOVEN
Call: Show phone number040.213.44.59
Closing: Open 7/7

You may also be interested in these establishments:

EETCAFE SPIJKER

5611 EINDHOVEN
Cuisine

Smeagol

5611 EINDHOVEN
Cuisine Halal, Grill, BBQ/Grill, Argentijns

Restaurant/bar Dijk9

5611 EINDHOVEN
Cuisine Frans, Fusion

Antonio's

5611 EINDHOVEN
Cuisine Italiaans