Info

Info restaurant Horeca T-Kwadraat

Welkom in het Eetcafe

Dit is het middelpunt van Horeca T-Kwadraat. Hier komen de sporters, studenten en andere gebruikers van het gebied Nieuw Stappegoor samen om een hapje te eten, een drankje te nuttigen of gezellig een spel te spelen in: de Playground.De Playground :

Is een gedeelte in t Eetcafé waar je kan:Poulen (2 poultafels), darten, tafelvoetballen, een gezelschapsspel kan spelen of kan internetten. Gratis WIFI aanwezig, vraag de code aan ons personeel.Feesten en partijen:

Worden ook in t Eetcafé gegeven tot 150 personen. En voor groepen van 10 tot 25 personen(bv bij een vergadering) verzorgen we hier de lunches en/of buffetten. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw gelegenheid.Versnaperingen

't Eetcafé heeft een eigen menukaart (zie hieronder) met daarop diverse heerlijke broodjes, schotels, snacks, uitsmijters, maar ook een lekkere maaltijdsalade. Zo hebben we ook een ¿Broodje van de maand¿ voor €4,00, die je zeker even moet proeven. (zie onze home-pagina).

Vanuit t Eetcafé kunt u een blik werpen op de Ireen Wüstijsbaan. En aan de kleinere kids is ook gedacht. Die kunnen gezellig spelen in het speelhoekje, zodat ze zich niet hoeven te vervelen.

facebook

Extra information

Name: Horeca T-Kwadraat
Address: Olympiaplein 383 - 5022 DX TILBURG
Call: Show phone number13 581 2884

Facilities and Services

Facilities: RestoBookings